Πέντε άνθρωποι μεταξύ των οποίων ένα παιδί έχασαν τελικά τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο 140,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας – Αντιρρίου, ενώ τρία ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το δυστύχημα έγινε όταν το ΙΧ που οδηγούσε ένας 40χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 84χρονος πατέρας του και η 69χρονη μητέρα του συγκρούστηκαν μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 43χρονη και επέβαιναν η 31χρονη αδερφή της και τέσσερα παιδιά, η 15χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος της οδηγού, ο 3χρονος γιος της συνοδηγού και μία 16χρονη με διαφορετικό επώνυμο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο 13χρονος γιος της και η αδερφή της καθώς και οι δύο ηλικιωμένοι επιβάτες του άλλου οχήματος. Σοβαρά τραυματίστηκε ο 40χρονος γιος τους και τα τρία παιδιά ηλικίας 16, 15 και 3 ετών.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να σπεύδουν για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες τους οποίους μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό νοσοκομείο της Άρτας. Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας από τους οδηγούς προσπάθησε να κάνει προσπέραση η οποία κατέληξε σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Την προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Άρτας.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα πάντως, εγκεφαλικά νεκρή είναι σύμφωνα με τους γιατρούς η 16χρονη, ενώ το 3χρονο παιδάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Νοσοκομείου Πάτρας με σπασμένα τα πόδια.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο εργαζόταν ως νοσηλεύτρια η 43χρονη μητέρα του που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο.
Παράλληλα στη ΜΕΘ νοσηλεύονται και ο 40χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που διαμένει και παντρεύτηκε πριν μια εβδομάδα στο Αίγιο, καθώς και ένα ακόμα 15χρονο κορίτσι.

Πηγή: thebest.gr