Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Μεγάρων το φονικό που σημειώθηκε χθες στο σπίτι ενός ζευγαριού.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 48χρονος άνδρας και να νοσηλεύεται στο Θριάσιο η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Ο δράστης, που στην αρχή τράπηκε σε φυγή και μετά παραδόθηκε, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας, ξάδερφος της συζύγου του θύματος.

Διέψευσε επίσης τις πληροφορίες ότι την ώρα του φονικού ήταν μπροστά τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού.

«Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες», τόνισε και πρόσθεσε ότι εκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το τραγικό περιστατικό και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα.

«Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε, πάθαμε σοκ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του ήταν το θύμα.