Με μία σφαίρα στην καρδιά επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 34χρονος Θ.Κ. στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας.

Ο 34χρονος είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη με την οικογένειά του από την πρώτη στιγμή να ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό του ενημερώνοντας παράλληλα και την Αστυνομία. Ωστόσο οι τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα το πρωί, όταν και κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη σορό του μέσα σε περιβόλι, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί με επικεφαλής τον διευθυντή Ηλείας που απέκλεισαν το σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 34χρονου.

Από την πρώτη στιγμή το σενάριο της αυτοκτονίας συγκέντρωσε τις περισσότερες πιθανότητες καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε και η καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του, που σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews άνηκε στον πατέρα του. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε από την Πάτρα ιατροδικαστής που εξέτασε προσεκτικά το σημείο της τραγωδίας καθώς και τη σορό του 34χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προσδιορίζεται χρονικά περίπου δύο εικοσιτετράωρα πριν τον εντοπισμό του.
Το γεγονός αυτό, εάν τελικά επιβεβαιωθεί, οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι από την Πέμπτη που εξαφανίστηκε έως και το Σάββατο που πιθανότατα πάτησε τη σκανδάλη, ο 34χρονος περιφερόταν στην περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας τα τελευταία χρόνια έμενε σε λυόμενη κατοικία δίπλα από το κτίριο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στον Αμπελόκαμπο.