Ένα αιματηρό περιστατικό απασχολεί την τελευταία ώρα τις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου. Δύο άτομα – γύρω στα 50 – με τραύματα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Ανωγείων λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι από ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα. Ο άνδρας έφερε τραύμα στον ώμο και η γυναίκα τραύμα στο μηρό. Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν τις αισθήσεις τους ωστόσο είχαν αιμορραγία και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήδη έχει μεταφέρει το ένα άτομο στο νοσοκομείο ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται και το άλλο στο Ηράκλειο.

Για ένα πείραγμα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από ένα εφηβικό πείραγμα νεαρών του χωριού σε μία κοπελίτσα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αυτό ενόχλησε τους μεγαλύτερους που έκαναν παρατήρηση στους θερμόαιμους πιτσιρικάδες.

Δεν είχαν όμως όλοι οι ενήλικες την ίδια άποψη και έτσι κουβέντα στην κουβέντα στο ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου, δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα. Το εφηβικό πείραγμα στην κοπέλα κόντεψε να μετατραπεί σε μακελειό.
Οι πυροβολισμοί που έπεσαν στα Λιβάδια χτύπησαν κατά λάθος και τη 50χρονη γυναίκα που βρισκόταν εκεί κοντά και δεν είχε σχέση με τον καυγά, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ενώ άνδρες της ασφάλειας έχουν πάει και στο Ηράκλειο προκειμένου να μιλήσουν με τους δύο τραυματίες που είναι ευτυχώς ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, προκειμένου να διαπιστώσουν και να καταγράψουν τα ακριβή αίτια του καυγά και των πυροβολισμών που παραλίγο να στοίχιζαν τη ζωή δύο ανθρώπων.

Πηγή: prismanews.gr