Ακόμα μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία των ερευνών αποτελεί ο εντοπισμός του ξενοδοχείου στο Βόλο, όπου διέμεναν οι δράστες του Βελβεντού, μια ημέρα πριν τη διπλή ληστεία.

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής βρήκαν γενετικό υλικό έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων και μίας γυναίκας, η οποία μπορεί να μη συμμετείχε στη ληστεία, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η βοήθειά της ήταν καθοριστικής για την υποστήριξή της.

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τα δύο δωμάτια ώστε να συλλέξουν στοιχεία όπως αποτυπώματα DNA, προκειμένου να ταυτοποιήσουν με στοιχεία τα πρόσωπα και να διαπιστώσουν αν τους επισκέφτηκαν και άλλα άτομα.

Στοιχεία και φωτογραφίες για τον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων ληστών του Βελβεντού, έδωσε χτες στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δράστες είχαν στην κατοχή τους: τρία πολεμικά τυφέκια, τύπου Καλάσνικοφ (το ένα φέρει εμφανή σημάδια-φθορές από πυρκαγιά που έβαλε ο δράστης στο όχημα τύπου «κλούβα» που προσομοίαζε με ασθενοφόρο) ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, μία επαναληπτική καραμπίνα, ένα πιστόλι zastava, ένα πιστόλι Beretta και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες – φυσίγγια, γάντια, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.λπ. αντικείμενα