Ένα νέο βίντεο από την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, την περασμένη Δευτέρα, έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και από την αξιοποίησή του ευελπιστεί να εξαχθούν σημαντικά στοιχεία τα οποία μπορεί να «σκιαγραφήσουν» το προφίλ των ατόμων που πήραν μέρος στην τρομοκρατική επίθεση.

Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», είναι από κάμερα ασφαλείας ιδιωτικής εταιρίας, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και λεωφόρο Αμφιθέας.

Ήδη από την πρώτη ανάγνωση του υλικού οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν συμπληρώσει το «σκηνικό» του χτυπήματος ως προς τη σύνθεση του εκτελεστικού βραχίονα μιας άγνωστης μέχρι στιγμής, τρομοκρατικής ομάδας, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη ανάληψη ευθύνης.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής σχετικά με την οργάνωση αυτή συγκλίνουν όλο και περισσότερο σε «παλιά» πρόσωπα. Πρόσωπα που είχαν παίξει πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα ρόλο σε γνωστές οργανώσεις της λεγόμενης νέο-τρομοκρατίας και οι οποίες έδρασαν και μέχρι πριν από δύο χρόνια, πριν από την εξάρθρωσή τους από τις Αρχές.

Στο κάδρο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει, ο «Επαναστατικός Αγώνας» και η «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και βέβαια ασύλληπτα ή διαφεύγοντα μέλη αυτών των δύο ομάδων.