Ένας 39χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας όπλων και πυρομαχικών.

Η υπόθεση που διερευνάται από τις υπηρεσίες Ασφαλείας του Ηρακλείου και των Χανίων αποκαλύφθηκε χθες στη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό όταν ο 39χρονος που κινούνταν με τη μηχανή του από τα Χανιά προς Ηράκλειο έπεσε πάνω σε μπλόκο της τροχαίας. Αστυνομικός του έκανε σήμα να σταματήσει, όμως εκείνος αντί να ακινητοποιήσει τη μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον τροχονόμο.

Ο τελευταίος έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα, ωστόσο σε σοβαρότερη κατάσταση βρίσκεται ο δικυκλιστής. Κατά την πτώση του οδηγού έπεσαν στο οδόστρωμα περισσότερα από δέκα κουτιά σφαίρες.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την άρνηση του 39χρονου να υποβληθεί σε έλεγχο έβαλε σε υποψίες τις διωκτικές Αρχές που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατ’ οίκον έρευνα.

Ο 39χρονος κατάγεται από χωριό του Μυλοπόταμου ωστόσο διαμένει μόνιμα στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν κατ’ οίκον έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν μεγάλο αριθμό σφαιρών, εξαρτήματα όπλων, χρήματα και σημειώσεις που παραπέμπουν σε ύποπτες συναλλαγές, όπως υποστηρίζουν.

Πηγή: cretalive.gr