Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε άνδρας με πυροβολισμούς στην οδό Τριπόλεως στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Αστυνομίας που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η επίθεση με 8 πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 21.40 απόψε το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους. Η ενέδρα και οι πυροβολισμοί πάντως, όπως αναφέρουν και αστυνομικές πηγές, δεν προσομοιάζουν με ένα απλό περιστατικό αλλά με ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Δεν αποκλείεται και το συμβόλαιο θανάτου.

Μάλιστα το Αθηναϊκό Πρακτορείο συμπληρώνει ότι ο άνθρωπος που δέχτηκε την επίθεση φέρεται να ανήκε σε αντίπαλη ομάδα του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν μερικούς μήνες. Η αστυνομία ωστόσο ακόμα δεν συνδέει τις δύο υποθέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ, ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μεσα στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχτεί τουλαχιστον τέσσερις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης, έχουν περισυλλέξει κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν απο πιστόλι «Τοκάρεφ», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης.