Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χθες το απόγευμα, στο Βασιλικό Ζακύνθου, ένας 66χρονος Έλληνας και ένας 45χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής και της απλής σωματικής βλάβης, σε βάρος 50χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα στη Ζάκυνθο, ο 45χρονος Ρουμάνος μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται και ενεργώντας με εντολή του 66χρονου Έλληνα, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση στη περιοχή, κινούμενοι με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, καταδίωξαν αρχικά τον 50χρονο Αλβανό, ενώ στη συνέχεια αφού τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και τον εξανάγκασαν με τη χρήση βίας να επιβιβαστεί σε ένα από τα δύο οχήματα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα τον 50χρονο Αλβανό, στο ξενοδοχείο του 66χρονου ημεδαπού. Στη ξενοδοχειακή επιχείρηση, συνελήφθη και ο 66χρονος επιχειρηματίας, καθώς επίσης και ένας από τους τέσσερις δράστες (45χρονος υπήκοος Ρουμανίας) που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.