Σκληραίνει η κόντρα στον Τύρναβο μεταξύ δημοτικής αρχής Τυρνάβου και κατοίκων κυρίως του Αμπελώνα, που αντιδρούν στις αυξήσεις στο νερό, καθώς έγινε η πρώτη σύλληψη για τα χθεσινά γεγονότα στο Δημαρχείο, ενώ εκκρεμούν άλλα δέκα εντάλματα.

Αφορμή είναι η χθεσινή διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου από μέλη της επιτροπής Αγώνα, οι οποίοι με… σφυρίχτρες εισήλθαν στο χώρο του Δημαρχείου, ζητώντας χαμηλά τιμολόγια στο νερό σε όλο τον δήμο, σύμφωνα με το thessalianews.gr.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σύλληψη ενός διαμαρτυρόμενου κατοίκου του δήμου Τυρνάβου προχώρησε χθες το μεσημέρι η Αστυνομία, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από σχετική κατάθεση που έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Παράλληλα, εκκρεμούν άλλα δέκα εντάλματα σύλληψης και ήδη πενήντα περίπου κάτοικοι είναι συγκεντρωμένοι έξω από το Α.Τ. Τυρνάβου, ζητώντας να αλλάξει αυτή η στάση της δημοτικής αρχής σε βάρος των διαμαρτυρόμενων κατοίκων, οι οποίοι έχουν ενημερώσει τους βουλευτές του νομού για τις εξελίξεις και ζητούν την παρέμβασή τους.