«Άσος» του ποδοσφαίρου φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα πλαστών πιστωτικών καρτών με θύματα κοσμηματοπώλες και χρυσοχόους, σύμφωνα με την «Espresso».

O 25χρονος άσος συνελήφθη μαζί με την τριμελή παρέα του στο λιμάνι Ακαντίας της Ρόδου, με την κατηγορία της απάτης με πιστωτικές κάρτες και της κατοχής κλεμμένων αντικειμένων.

Όσον αφορά το ποιος είναι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή που ήρθε σε μικρή ηλικία στη χώρα μας και πήγε σε μεγάλη ομάδα της Αττικής. Δεν κατάφερε να παίξει όμως, αφού στη θέση του (στα άκρα) αγωνιζόταν ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να πάει δανεικός δεξιά κι αριστερά. Στη συνέχεια πήγε στην Θεσσαλονίκη και μετά στο εξωτερικό.

Πάνω τους βρέθηκαν κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Όλα αυτά τα απέκτησαν χρησιμοποιώντας «μαϊμού» κάρτες της οποίες χρησιμοποίησαν σε διάφορα ATM. Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε επίσης ένας υπολογιστής που διάβαζε τις ταινίες από τις κάρτες και «έκλεβε» τα στοιχεία τους!

Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και πλέον μένει να απολογηθεί στο δικαστήριο.