Η Πάμελα Αν, μια δυναμική γυναίκα από την Καλιφόρνια, έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα τη ζωή από όλες τις πλευρές της.

Ο έρωτας την παρέσυρε στη μακρινή Ιαπωνία, όταν πριν από 17 περίπου χρόνια γνώρισε τον Ιάπωνα σύζυγό της. Μαζί του απέκτησε 5 παιδιά αλλά η ζωή κοντά του δεν ήταν όπως την περίμενε. Παρά το γεγονός ότι στην Ιαπωνία είχε καταφέρει να δημιουργήσει τρεις πετυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο της ομορφιάς και της οργάνωσης εκδηλώσεων, έφυγε για να ζήσει το όνειρό της στην Ελλάδα. Ξαφνικά, βρέθηκε να κυοφορεί τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας και τώρα παραδίδει μαθήματα σούσι σε κοσμικό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Η Πάμελα Αν αφηγείται την ιστορία της στην «Espresso της Κυριακής»: Ήρθα για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2004. Κάποια στιγμή και ενώ όλα κυλούσαν σχετικά ήρεμα, μου πρότεινε μια φίλη μου να κυοφορήσω τα παιδιά φίλης της, που δεν μπορούσε να μείνει έγκυος». Η Πάμελα εξηγεί πώς πήρε αυτή την τόσο σημαντική απόφαση: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανα, μάλλον επειδή έχω πέντε παιδιά και κατάλαβα τη λαχτάρα αυτής της γυναίκας να αποκτήσει δικό της παιδί».

Η Πάμελα Αν γέννησε δύο υγιή αγόρια, τα οποία έχει δει μόνο μια φορά τυχαία στο δρόμο: «Γέννησα με καισαρική. Ήταν δύσκολα γιατί τα δίδυμα ήταν αρκετά μεγάλα μωρά. Δεν υπάρχει δέσιμο μαζί τους, απλώς όταν τα είδα αισθάνθηκα σαν μια θεία που συναντούσε τα αγαπημένα της ανιψάκια», λέει προσθέτοντας πως «στην ουσία η κοιλιά μου ήταν ο χώρος όπου μεγάλωναν τα παιδιά του ζευγαριού. Δεν ξέρω αν έπραξα το σωστό, αλλά αισθάνομαι πως έκανα ένα μεγάλο δώρο σε μια γυναίκα που ήθελε να νοιώσει το μεγαλείο της μητρότητας», καταλήγει.