Σκηνές φαρ ουέστ σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, όταν άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο ανδρών μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πελατών.

Το σούπερ μάρκετ ήταν σε πλήρη λειτουργία την ώρα του περιστατικού ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανένας πελάτης ή εργαζόμενος.

Δύο άνδρες κουρδικής καταγωγής εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ για να βρουν καταφύγιο ύστερα από μια λογομαχία που είχαν με ομοεθνή τους, λίγα μέτρα μακριά από το σούπερ μάρκετ.

Στην συνέχεια, ο άνδρας που τους ακολουθήσε δεν δίστασε να ανοίξει πυρ κατά και των άλλων δύο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας θανάσιμα και ο άλλος να φέρει τραύματα και να μεταφερθεί στο Τζάνειο.

Στο σημείο όπου για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός μετέβη η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ο οποίος νοσηλεύεσαι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης, που οπλοφορούσε, προσπάθησε να διαφύγει ενώ 800 μέτρα από το συμβάν τον εντόπισαν οι Αρχές και τον συνέλαβαν ενώ έγινε προσαγωγή ενός ακόμη άνδρα ο οποίος ανέφερε ότι γνώριζε τα άτομα αυτά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αιματηρή συμπλοκή είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και από την Ασφάλεια διερευνώνται τα κίνητρα αλλά και αν έχουν απασχολήσει θύματα και δράστης ξανά τις Αρχές.

Μάλιστα, εξετάζουν το παρελθόν των υπόπτων, αλλά και των θυμάτων, προκείμενου να διαπιστώσουν τι οδήγησε στη συμπλοκή.