Βίντεο ντοκουμέντο με την τελευταία καταγραφή της 17χρονης Νικολέτας, πριν καταλήξει νεκρή στο δρόμο προς το σπίτι της, δημοσίευσαν το MEGA και η εκπομπή «LIVE News».

Σε αυτό η 17χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της, έχοντας φύγει από το σχολείο της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στο σχολείο έγραφαν διαγώνισμα, οι πληροφορίες, όμως, για το αν είχε γράψει καλά ή άσχημα διίστανται.

Η αστυνομία, που έχει κάνει την έρευνά της, φαίνεται να θεωρεί πιθανότερο σενάριο αυτό της αυτοκτονίας. Το βίντεο καταγράφει τη Νικολέτα την Πέμπτη, αφού έχει φύγει από το σχολείο. Η κάμερα την «πιάνει» στις 11:03. Από εκεί και έπειτα χάνονται τα ίχνη της, καθώς η καταγραφή γίνεται από το τελευταίο κατάστημα που έχει κλειστό κύκλωμα κάμερας. Η Νικολέτα, σύμφωνα με την οικογένειά της, όταν είχε καλό καιρό συνήθιζε να παίρνει αυτόν τον δρόμο, για να πάει στο σπίτι της.

Μιλώντας στο MEGA, συμμαθήτρια της 17χρονης αποκάλυψε πως εκείνη την ημέρα έφυγε ταραγμένη από την τάξη. «Εγώ γνωρίζω ότι εκείνη τη μέρα νομίζω ότι δεν είχε γράψει πολύ καλά ή είχε κάτι με το μάθημα και στεναχωρήθηκε με τον δάσκαλό της και μετά έφυγε τρέχοντας από την τάξη, κλαίγοντας, και πήγε στην τουαλέτα, για να σκουπίσει τα δάκρυά της. Εκεί είδε την καθαρίστρια που καθάριζε, την αγκάλιασε εκείνη τη στιγμή. Μετά έφυγε, πάλι τρέχοντας, μέχρι να πάει στο μονοπάτι και μετά συνέχισε. Νομίζω εκείνη την ημέρα έγινε κάτι, γιατί και τα παιδιά και οι δάσκαλοι ένιωθε ότι ήταν απέναντί της. Μετά έδωσε την κόλλα άδεια, νομίζω, και μετά στεναχωρήθηκε και επέμενε να της την ξαναδώσουν. Νομίζω ότι της την έδωσαν στο τέλος, αλλά είχε θυμώσει πάρα πολύ και γι’ αυτό έφυγε κλαίγοντας».

Ωστόσο, μητέρα συμμαθήτριας της 17χρονης, από την πλευρά της, λέει πως η μαθήτρια δεν παρέδωσε λευκή κόλλα. «Ότι θα πήγαινε με τα πόδια στο σπίτι είναι κάτι που το συνηθίζει. Δεν έδωσε λευκή κόλλα, ούτε τίποτα. Βοηθούσε ο καθηγητής κάποια άλλα παιδιά και της φάνηκε λίγο άδικο, αλλά μετά βοηθήσε και αυτήν. Εκείνη την ώρα πιέστηκε στο γραπτό, αλλά μετά έφυγε χαρούμενη. Και το πρωί στο λεωφορείο -με το λεωφορείο ήρθε το πρωί- χαρούμενη, μια χαρά, και στο φεύγα, που περπάτησε και έφυγε, χαιρέτησε τους πάντες χαρούμενη. Ότι την αφήσανε μόνη της στην εκδρομή στην Τσεχία, δεν υφίσταται ούτε αυτό. Ήταν και η κόρη μου στην εκδρομή αυτήν και την παρακαλούσαν: ‘’Νικολέτα, έλα στις φωτογραφίες, έλα μαζί μας’’. Μόνη της επέλεγε να μη συμμετέχει σε κάποια πράγματα και όταν δεν πήγε σε ένα κλαμπάκι, που είχαν πάει τα παιδιά το βράδυ, έμεινε καθηγητής μαζί της στο ξενοδοχείο».