Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας, ο οποίος τη σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος μετά το θρίλερ που ακολούθησε το εξιτήριο το οποίο έλαβε από το Αττικόν βρίσκεται σε ειδικό – απομονωμένο θάλαμο, όπου τον επιτηρούν συνεχώς αστυνομικοί.

Γιατί η ψυχιατρική του Κορυδαλλού δεν τον δέχτηκε

Από την ώρα που ο 39χρονος έφυγε από το Αττικόν, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο, αρχικά μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό και ειδικότερα στο ψυχιατρείο.

Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όμως, δεν δέχτηκε να κρατήσει τον 39χρονο για τρεις λόγους.

  • Πρώτον, επειδή η δομή επεσήμανε ότι δεν έχει τις υποδομές για να παρέχει τα απαραίτητα σε ένα άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και είχε βγει από την Εντατική.
  • Δεύτερον, υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό.
  • Και τρίτον, καθώς υπήρχαν πιθανότητες να σημειωθούν επεισόδια βίας από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε θάλαμο μόνος του.

Μετά λοιπόν την «κόκκινη κάρτα» από τον Κορυδαλλό ο 39χρονος αποφασίστηκε να μεταφερθεί εκ νέου στο Αττικόν και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο, αλλά τελικά πήρε τον δρόμο για το Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα, διότι εκεί υπάρχει ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Ο 39χρονος δολοφόνος

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως για τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Ανάργυρων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Είναι η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την 28χρονη που ξεψυχά μπροστά στον σκοπό του τμήματος.

Στα νέα ντοκουμέντα διακρίνεται ακόμα και το πώς απομακρύνεται το μαχαίρι από τα χέρια του, όταν όμως είναι πολύ αργά.

Οι νέες εικόνες, όπως μετέδωσε το Mega, συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία του εγκλήματος.