Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 30χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία ο οποίος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Πειραιά, το πρωί της περασμένης Πέμπτης 21/3, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αλλοδαπός, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να αφαιρέσει το υλικό, ο 30χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει, ενώ παράλληλα διατηρούσε τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: Σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμαρίου, το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής, τον οποίο χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του συγκεκριμένου υλικού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.