Ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε προτείνει στην τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή, να την μανατζάρει, υποστηρίζει η τελευταία.

Μιλώντας μάλιστα στο TLive του Alpha, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας άνθρωπος που φαινόταν εξοικειωμένος με τη νύχτα και τη νυχτερινή ζωή. Μου είχε ζητήσει να με μανατζάρει».

Η Χριστίνα Δελλή λέει «Ήταν χαμηλών τόνων και ήταν και πολύ κοινωνικός». Η ίδια τον γνώρισε ως ευκατάστατο πελάτη. «Δεν ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε και έκατσε στη γωνίτσα του. Ο μετρ που έπαιρνε τα τραπέζια έγραφε συχνά το όνομά του. Ήταν αγνώριστος την εποχή εκείνη. Φορούσε τα κοστούμια, τη γραβάτα του. Δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω»

Όσο για την πρόταση που της είχε κάνει: «Μου είχε προτείνει να μου κάνει το μάνατζερ στο μαγαζί, για δημόσιες σχέσεις, για τα τραγούδια μου. Κάποια στιγμή είχα εκνευριστεί με αυτή την κατάσταση, δεν είχα χρόνο να κάτσω μαζί του και να μου πει τα δικά του. Του είχα πει ότι δεν θέλω μάνατζερ».

Άλλη μαρτυρία, πρώην εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» αναφέρει ότι ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, έπαιζε ακόμα και εντός του κτιρίου της δομής.

«Το μικρότερο ποσό που είχαμε σηκώσει σε μια ημέρα από τις κάρτες ήταν 2.500 το μεγαλύτερο ήταν 8.000. Αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποιούσε σε στοιχηματικές εταιρείες, τα έπαιζε μέσω κινητού.
Μέσα στην κοινωνική κουζίνα υπάρχει ένας υπολογιστής στον επάνω όροφο, στον οποίο μαζευόταν μαζί με συγγενείς του και παίζανε και όταν έχαναν έβριζαν»