Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr, ο κρεοπώλης απολογείτο για 6,5 ώρες και μετά τέλος της διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 50χρονος θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Σκεπασμένο με βαρύ αντικείμενο βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη

Έπειτα από 18 ημέρες κατά τις οποίες αγνοούνταν τα ίχνη του Μπάμπη, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε η σορός του.

Συγγενείς του Μπάμπη που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπου απολογείτο ο κρεοπώλης για την υπόθεση του 31χρονου, ενημερώθηκαν ότι κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου βρέθηκε σορός, με τη μητέρα του να ουρλιάζει: «Το παιδί μου». Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει όντως στον Μπάμπη Κούτσικο.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά.

Άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «11 μέρες ψάχνουμε για το παιδί. Το σημείο που βρέθηκε είναι αυλάκι, είναι λίγο βαθύ. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χτες είχε μια μυρωδιά από τη βάρκα το σκυλί. Αλλά εξαιτίας του αέρα, έχανε τον προσανατολισμό. Ήταν σκεπασμένος με κάποιο βαρύ αντικείμενο».

Το σημείο που βρέθηκε ο Μπάμπης:

Αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.