Το θρίλερ με την υπόθεση της κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα συνεχίζεται, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το τι συνέβη στο χάσκι. Η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, ανέφερε όσα ξέρει για τον Όλίβερ.

Μιλώντας στο Focus FM 103,6 και τον Γρηγόρη Σερέτη, η κ. Πουλτίδου υποστήριξε πως «το σκυλί έχει βιαστεί από άνθρωπο και όχι από αγέλη ζώων, όπως προσπάθησε να μας πουλήσει η αστυνομία». «Πρέπει όλο αυτό να βγει στο φως και να συλλάβουν τον εγκληματία, γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος» ανέφερε η ίδια.

Η κ. Πουλτίδου ανέφερε πως «ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σ’ ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε». Η ίδια είπε από τα όσα γνωρίζουν στην ομάδα, «υπήρχαν μάρτυρες, ακόμα και αν η αστυνομία λέει πως δεν υπάρχουν».

«Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί στην αστυνομία. Η ελληνική αστυνομία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα», είπε η ίδια.

Τέλος, η κ. Μάρθα Πουλτίδου κατήγγειλε πως «ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει “γερό δόντι” σε εισαγγελείς, αστυνομία και πολιτικούς».

Η σχετική ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram