Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από το μαρτυρικό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα. Εδώ και αρκετά 24ωρα η ελληνική κοινωνία αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για την πορεία των ερευνών από την Ελληνική Αστυνομία ενώ υπάρχει σύγχυση σχετικά με το εάν έχει ταυτοποιηθεί ή όχι ο δράστης.

Έχουν ήδη περάσει 23 ημέρες από την ημέρα που το χάσκι άφησε την τελευταία του πνοή και ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το ποιος ευθύνεται για τον μαρτυρικό θάνατο του χάσκι της Αράχωβας.

Η πλευρά των φιλοζωικών μιλά για ταυτοποίηση του δράστη, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται, προς ώρας, από την ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων και όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης (19/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το άτομο που βασάνισε τον Όλιβερ δεν πρόκειται για άτομο του οικείου του περιβάλλοντος.

Μάλιστα, όπως λένε, έχουν στα χέρια τους βίντεο, το οποία δεν αφορά τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.