Η αστυνομία φέρεται να γνωρίζει το όνομα του καθοδηγητή στου Ρέντη, που θεωρείται ότι οργάνωσε την επίθεση των οπαδών κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου ειδικού φρουρού.

Πληροφορίες της εκπομπής «Tlive» αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα άνω των 30 ετών, που είναι σεσημασμένος για επεισόδια. Εντούτοις, θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το όνομα του, επειδή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Πλέον, οι αρχές στρέφονται στην άρση απορρήτου για τις τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις στα εγκληματολογικά.

Επίσης, η εκπομπή του Alpha ανέφερε ότι οι αρχές κατάλαβαν ότι συμμετείχε στα επεισόδια ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου κατηγορούμενου, γιατί βρέθηκε DNA και αποτύπωμα του σε υλικό από έναν εκτοξευτήρα φωτοβολίδας.

Όμως δεν είναι σίγουρο αν εκτόξευσε φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών. Σε περίπτωση λοιπόν που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να έχει την ίδια κατηγορία με τον 18χρονο αδερφό του.

Ίχνη πυρίτιδας και στον 26χρονο μάνατζερ

Ίχνη πυρίτιδας εντοπίστηκαν και στον 26χρονο μάνατζερ πασίγνωστου τράπερ, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν στο κάδρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του στον τόπο των επεισοδίων.

Άλλωστε, από ημέρες είχε καταρρεύσει το άλλοθι που παρουσίασε στους αστυνομικούς ότι τη συγκεκριμένη ώρα βρίσκονταν σε ταχυφαγείο των δυτικών προαστίων, καθώς η Ασφάλεια πήρε το υλικό από τις κάμερες και διαπίστωσε ότι η παρουσία του ήταν σχεδόν μία ώρα αργότερα από αυτή, που είχε καταθέσει προανακριτικά.