Απείλησε ανήλικο με σουγιά και τον υποχρέωσε να βγάλει την μπλούζα που φορούσε και έφερε διακριτικά αθλητικής ομάδας. Το περιστατικό καταγγέλθηκε, χθες το μεσημέρι, στην πόλη των Σερρών κι ως δράστης συνελήφθη ένας 27χρονος (ημεδαπός) που παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το 17χρονο θύμα (με καταγωγή από τη Βουλγαρία), ο δράστης τον απομόνωσε σε είσοδο πολυκατοικίας, όπου, υπό την απειλή μαχαιριού, τον ανάγκασε να του παραδώσει την μπλούζα του.

Ο 27χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, στο διαμέρισμα όπου διαμένει. Μάλιστα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κατά την επιχείρηση σύλληψης εντόπισαν εντός της οικίας του 418 τεμάχια πυροτεχνημάτων διαφόρων ειδών.

Εκτός από τον 27χρονο συνελήφθη ένας 28χρονος (ημεδαπός) που είχε βγει από το ίδια διαμέρισμα έχοντας στην κατοχή του μία συσκευασία πυροτεχνημάτων των 100 βολών.

Ο 27χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή κατηγορούμενος -μεταξύ άλλων- για ληστεία και αδικήματα που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο, ενώ ο συγκατηγορούμενός του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.