Το βλέμμα στραμμένο στην Αράχωβα και στα όσα συνέβησαν στον Όλιβερ έχουν στρέψει οι πολίτες της χώρας μας ζητώντας απαντήσεις και τη σύλληψη φυσικά του δράστη. Την ίδια στιγμή υπάρχει διαφωνία μεταξύ των κτηνιάτρων για το εάν το χάσκι βιάστηκε τελικά με αιχμηρό αντικείμενο ή όχι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση που μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (12/7) η εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έχει βγει γνωμάτευση από τη διενέργεια νεκροψίας στον άτυχο Όλιβερ.

Ειδικότερα τελευταία γνωμάτευση κτηνιάτρων της περιφέρειας, δεν υπήρχε η χρήση αιχμηρού αντικειμένου για τη βάναυση κακοποίηση του σκύλου.

Όμως η κτηνίατρος η οποία παρέλαβε τον Όλιβερ, σοκαρισμένη από την κακοποίηση του ζώου, είχε διαπιστώσει πως το ζώο είχε κακοποιηθεί και βασανιστεί με αιχμηρό αντικείμενο.

Παράλληλα στο Twitter έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος αναφορικά με την «ομερτά» και την συγκάλυψη για την ταυτότητα του δράστη, και οι χρήστες παροτρύνουν τον κόσμο να «ακυρώσει» την Αράχωβα και να μην πηγαίνει.

Η κίνηση αυτή «τρεντάρει» στο Twitter ως #cancelArachova.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Αράχωβα

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (3/12), όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του καλοκάγαθου χάσκι όπως λένε στην περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την καλά προστατευμένη αυλή, καθώς το χάσκι ήθελε να πάει βόλτα.

Ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να επιστρέψει, το χάσκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τρομερά ανήσυχη η οικογένεια βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Τελικά το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όλιβερ εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.