Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός της μηχανής, η οποία ενεπλάκη σε καταδίωξη με το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια, Εύης Βατίδου.

Ο ίδιος ο οδηγός της μηχανής, που μήνυσε την Εύη Βατίδου, ανέφερε μιλώντας στο MEGA ότι το πρώην μοντέλο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και όταν της έκανε σύσταση αντέδρασε άσχημα «και έτσι ξεκίνησαν όλα».

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο.

Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μια σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και τη μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό.

Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα».

Τι απαντά η Εύη Βατίδου

Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου και θέλω να πω ότι όταν δηλώνει κάποιος κάτι θα πρέπει να τα αποδείξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη που ήταν μαζί μου το βράδυ του αυτοφώρου και στάθηκε και συνήγορός μου. Θέλω να ευχαριστήσω τα Α/Τ για τη φιλοξενία τους. Τα παιδιά όλα ήταν πολύ καλά και στη Γλυφάδα και στον Άλιμο. Εγώ πιστεύω τη Δικαιοσύνη.

Αυτή τη στιγμή αφέθηκα ελεύθερη. Νομικά θα το χειριστεί ο κ. Κούγιας. Είμαι ικανοποιημένη. Η αλήθεια είναι ότι έχω σοκαριστεί γιατί ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω την κατάσταση. Αυτός επικαλείται φανάρια, όμως τον έχουν δει στη Γούναρη ότι κατέβηκε από τη μηχανή και με το κράνος του έχει γίνει όλο αυτό.

Είμαι σταματημένη να πάω στο περίπτερο. Είμαι παρκαρισμένη. Δεν πέρασε κάποιος δίπλα μου ξαφνικά και μου πήρε τον καθρέφτη. Είναι στα αριστερά μου και σταματάει ακριβώς μπροστά μου και λοξά. Τον έχω ήδη μηνύσει. Έρχεται στο παράθυρο, γυρνάω να πάρω την τσάντα μου για να βγω έξω, ευτυχώς που δεν βγήκα.

Ήδη ήταν αυτός εκεί, αρχίζει να μου κοπανάει το τζάμι, να με βρίζει χυδαία, κρατά το κράνος του, και ενώ του απαντώ και του λέω για ποιο λόγο. Και ξαφνικά με το χέρι του στο κράνος μου δίνει χτύπημα μου σπάει τον καθρέφτη και θρυματίζεται και γρήγορα ανεβαίνει στη μηχανή και ξεκινάω να τον ακολουθώ γύρω γύρω στη Γλυφάδα».