Εν αναμονή της απολογίας της Εύης Βατίδου για το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11), κατά τη διάρκεια του οποίου το μοντέλο φέρεται πως εμβόλισε μια μηχανή στη Γλυφάδα, οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες προκειμένου να μιλήσουν για τις πλευρές του. Σημειώνεται πως η απολογία της κ. Βατίδου είναι σήμερα, και την υπεράσπισή της έχει αναλάβει ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος της 57χρονης γυναίκας που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή που φέρεται να εμβόλισε η Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, Περικλής Ξηρογιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου να αναφερθεί στην πλευρά της εντολέας του. Εκεί ανέφερε πως η 57χρονη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. «Περιμένει τις εκτιμήσεις των γιατρών για την περαιτέρω πορεία της», ανέφερε ο ίδιος την κατάσταση της υγείας της εντολέας του.

«Αυτό που μου μετέφερε η πελάτισσά μου, είναι πως ένα τζιπ εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαινε, από πίσω, το οποίο τους ακολουθούσε και έτσι συνέβη ο τραυματισμός της». Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ανέφερε πως η εντολέας του, του είπε ότι το τζιπ «τους ακολουθούσε και χτύπησε από πίσω τη μηχανή».

Όσον αφορά του τι προηγήθηκε από το χτύπημα, ο κ. Ξηρογιάννης ανέφερε πως για αυτό θα απαντήσει ο συνήγορος του οδηγού της μηχανής. «Σίγουρα έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός, το τι έγινε ακριβώς δεν γνωρίζω», ανέφερε ο ίδιος.