Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (10/10) στον Βόλο και ειδικότερα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ένας 65χρονος ο οποίος ήταν μεθυσμένος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, προσπάθησε να βάλει φωτιά και δεν θυμόταν τίποτα.

Η φωτιά, όπως μεταδίδει το gegonota.news κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική η οποία άρχισε αμέσως τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Ο 65χρονος που είναι εθισμένος στο ποτό, έπινε πολλές ώρες πριν αποφασίσει να βάλει φωτιά στο σπίτι της συζύγου του.

Όπως είπαν μάρτυρες που κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής είδαν τον άνδρα να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το πρώην σπίτι του και άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο τόσο οι πυροσβέστες, όσο και η σύζυγός του που ήταν βέβαιη πως εκείνος είχε βάλει φωτιά.

Ο 65χρονος ενώ έβαλε φωτιά, επέστρεψε στο μπαρ όπου συνέχισε να πίνει και εκεί συνελήφθη. Η σύζυγός του δεν ήθελε την ποινική του δίωξη αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να σώσει την ζωή του.

Ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πως έβαλε φωτιά, ούτε πως έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πως συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί αύριο.