Ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Πάτρα, ήταν ο θάνατος δύο γυναικών, με ακριβώς 7 χρόνια διαφορά. Οι δύο γυναίκες ήταν αδερφές, ενώ για τον θάνατό τους κατηγορείται ο ίδιος άνθρωπος, ο 35χρονος γιος της πρώτης 53χρονης θανούσας και ανιψιός της 55χρονης. Οι δύο γυναίκες πέθαναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην ίδια πολυκατοικία.

Η μια γυναίκα, 55 ετών, βρέθηκε νεκρή τον Ιούλιο του 2023, από έναν 72χρονο φίλο της, ο οποίος ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Ο άντρας βρήκε τη γυναίκα νεκρή και χτυπημένη βάναυσα. Η δολοφονία θύμιζε αυτή της 53χρονης αδερφής της, η οποία είχε χτυπηθεί μέχρι θανάτου στην ίδια πολυκατοικία, πριν από ακριβώς 7 χρόνια. Την 53χρονη είχε βρει νεκρή ο τότε 28χρονος γιος της και ανιψιός του τελευταίου θύματος.

Για τη δολοφονία των δύο αδελφών κατηγορείται ο 35χρονος, οι κινήσεις του οποίου κρίθηκαν ύποπτες από τις Αρχές. Μέσα από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές τον είδαν να κινείται κοντά στο σπίτι του θύματος μεταμφιεσμένος, φορώντας μια περούκα και στολή. Ο ίδιος κατευθυνόταν σε κάδο σκουπιδιών, όπου πέταξε 2 σακούλες.

Η αστυνομία έψαξε και το κινητό του 35χρονου, με την τεχνολογία να τους δείχνει τη διαδρομή που ακολούθησε ο κατηγορούμενος. Τώρα, ο 35χρονος είναι αυτή τη στιγμή, προσωρινά κρατούμενος, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας και της θείας του.

Οικογενειακός φίλος της 55χρονης νεκρής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου αναφέρθηκε στη γυναίκα, μίλησε για το πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς τη βρήκε νεκρή ο 72χρονος φίλος της.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε για την ίδια και για το φιλικό πρόσωπο που τη βρήκε νεκρή:

«Η 55χρονη και η αδερφή της που έμενε ακριβώς δίπλα δεν μιλούσαν και δεν είχαν επαφές. Ήταν παντρεμένη, χωρισμένη και είχε δύο παιδιά. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Ήταν άνθρωπος ήπιος που το ξέρει όλος ο κόσμος.

Η 55χρονη δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη που την περίμενε το απόγευμα και φαντάστηκε ότι είχε πάει για μπάνιο, όπως πήγαινε συνήθως. Της έστειλε μήνυμα ότι θα τα πουν την επόμενη ημέρα. Δεν εμφανίστηκε ούτε την επόμενη ημέρα. Το μεσημέρι ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει από το σπίτι της. Της έστειλε πάλι ένα μήνυμα ότι θα την επισκεπτόταν. Το απόγευμα πήγε από το σπίτι. Μίλησε, φώναξε αλλά δεν είχε καμία ανταπόκριση από την 55χρονη. Είχε τα κλειδιά του σπιτιού που του είχε δώσει εκείνη, γιατί πολλές φορές τον καλούσε να της ανοίξει, επειδή η ίδια ξεχνούσε τα κλειδιά της εντός σπιτιού.

Όταν δεν του απάντησε, μπήκε μέσα στο σπίτι και τη βρήκε μέσα στην κουζίνα, ανάσκελα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δεν άγγιξε τίποτα και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αμέσως. Η 55χρονη στο παρελθόν του είχε αναφέρει τι είχε συμβεί με την αδερφή της. Απλώς του το είχε περιγράψει ως ένα περιστατικό και έτσι του είχε αναφέρει και τον ανιψιό της. Είχε επαφές με τον ανιψιό της πού και πού. Τον έβλεπε αφού έμενε κάτω από το σπίτι της στο ισόγειο. Δεν είχε διαπληκτισμούς με τον ανιψιό της, άλλωστε η ίδια ήταν ήπιων τόνων».