Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της 55χρονης στην Πάτρα που βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη (27/7) στο σπίτι της. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε διαφορετικό διαμέρισμα στο ίδιο όμως οίκημα όπου είχε, βρεθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι πριν χρόνια και η αδερφή της η οποία τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η 55χρονη Ν. Μ. βρέθηκε νεκρή στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου ζούσε. Τον Ιουλίου του 2016 όμως σε διαφορετικό όροφο του κτιρίου είχε εντοπιστεί φέροντας τραύματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53 ετών αδερφή της.

Τότε αντιμέτωπος με τις Αρχές ήρθε ο γιος της 53χρονης και ανιψιός της 55χρονης ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι βρήκε την μητέρα του νεκρή.

Ο γιος της 53χρονης γυναίκας είχε τότε φυλακιστεί αλλά στη συνέχεια λόγω μετατροπής του κατηγορητηρίου είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 55χρονη γυναίκα δέχτηκε από βαρύ όργανο θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και ο θάνατός της επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, δηλαδή 24 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της.

Το θύμα βρήκε νεκρό φιλικό του πρόσωπο που την αναζητούσε επί ώρες.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η 55χρονη