«Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα να γυρίσει το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες. Σηκώστε ψηλά τις ελληνικές σημαίες» κάλεσε τον κόσμο ο πρόεδρος της ΝΔ στην προεκλογική του συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι στο κέντρο της πολιτικής της Νέας δημοκρατίας θα είναι ο άνθρωπος και μίλησε για την επιλογή της Ομόνοιας για την προεκλογική συγκέντρωση θέλοντας θα στείλει έτσι ένα μήνυμα ομόνοιας και ενότητας και όχι διχόνοιας.

«Επιλέξαμε την 17η Σεπτεμβρίου που γιορτάζει η σοφία που έχουν ανάγκη όλοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του λαού τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση των αξίων και των ικανών» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απλώνουμε χέρι ενότητας στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ.Μεϊμαράκης υπογραμμίζοντας πως «θα είμαστε εκεί μέχρι να κλείσουν οι κάλπες με ανοικτή την αγκαλιά μας προς όλους τους Έλληνες».

Από Δευτέρα πιάνουμε δουλειά είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και απαρίθμησε τους επτά άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνησή του :

1.Επανεκκίνηση της οικονομίας

2.Σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών

3.Σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης

4.Αποτελεσματικότερο κράτος

5.Κοινωνική συνοχή

6.Εξωτερική πολιτική ανοιχτών οριζόντων

7.Δεσμική εμβάθυνση και συνταγματική αναθεώρηση

Την Κυριακή ζητάμε να μας ξαναεμπιστευτούν οι Έλληνες τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

meimarakos1 meimarakos2 meimarakos3 meimarakos4 meimarakos5 meimarakos6 meimarakos7

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος