Ολοκληρώνεται το παζλ των γαλάζιων ψηφοδελτίων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, καθώς κλείνουν ένα ένα τα ανοιχτά μέτωπα με κυριότερο αυτό της υποψηφιότητας του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Ένα θέμα που έχει απασχολήσει και το Μέγαρο Μαξίμου με τις σχετικές ωστόσο απαντήσεις να παραπέμπουν στο προσεχές διάστημα.

Ερωτηθείς σχετικά σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέστησε υπομονή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο πρωθυπουργός έχει τακτική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό του και μάλιστα αυτή έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα ειδικά μετά την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην συζήτηση που έγινε για την σύμβαση 717 με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι απαντήσεις που έδωσε με θεσμικό τρόπο και με στοιχεία ο κ. Καραμανλής έγιναν δεκτές ικανοποίησαν το Μέγαρο Μαξίμου και αυτό γιατί ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, ωστόσο εξήγησε τι παρέλαβε από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ποια βήματα έγιναν επί της παρούσας κυβέρνησης. 

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον Σταύρο Θεοδωράκη όταν ρωτήθηκε για τον κ. Καραμανλή και την υποψηφιότητά του είπε: «το ζήτημα των ψηφοδελτίων επιτρέψτε μου να το συζητήσω μαζί του, όταν έρθει η ώρα».

Και όπως όλα δείχνουν ο κύβος ερρίφθη, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα συνηγορούν στο ότι ο κ. Καραμανλής θα κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες  και θα ζητήσει να κριθεί από τους ψηφοφόρους.