Ένταση επικράτησε το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, σε συζήτηση με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε αρχικά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει τα όσα είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Κάνετε πολύ κακή ερμηνεία όσων είπε ο Αλέξης Τσίπρας» είπε ο Χρήστος Γιαννούλης με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά «εμείς; ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα είπε αυτά».

«Μπορείτε να είστε ένα και το αυτό» ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Οικονόμου να αντιδρά σε έντονο ύφος: «Αυτά τα κρύα αστεία, γιατί δεν μας αρέσουν καθόλου, να τα πείτε στο κόμμα σας και όχι στο στούντιο που σας φιλοξενούμε συχνά για να πείτε τις απόψεις σας».

«Μην με μαλώνετε» απάντησε ο Χρήστος Γιαννούλης χωρίς να παίρνει πίσω τον υπαινιγμό του.

«Αυτές τις κρυάδες να τις κόψετε. Αυτά τα κόλπα του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσουν. Αν το κάνατε μια φορά θα το εκλάμβανα ως αστείο αλλά να τα σταματήσετε» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου.