Το πρώτο σχόλιο για το κλίμα τοξικότητας που επικρατεί έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ το οποίο επισκέφθηκε νωρίτερα προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία εκτέλεσης του εμβληματικού έργου για την Κρήτη.

«Αυτό το εργοτάξιο», είπε ο πρωθυπουργός, «είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτή την τοξικότητα που επιχειρεί για ακόμα μια φορά η αξιωματική αντιπολίτευση. Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πως οραματίζεσαι το μέλλον αλλά ούτε όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε το παρελθόν σου το οποίο φέρνει στη μνήμη επώδυνες αναμνήσεις τότε καταλήγεις να κάνεις μόνο αυτό που ξέρεις να διχάζεις και να πολώνεις και επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη».

Και κατέληξε: «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Θα επιμείνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας έργο, θα δημιουργούμε νέες δουλειές θα υλοποιούμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και θα μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιό μας για ένα μέλλον με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, για καλύτερη Ελλάδα με καλύτερες δουλειές. Αυτή είναι καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για ένα έργο πνοής το οποίο όπως είπε έχει ξεχωριστή σημασία για το νησί του για τον τόπο του. «Καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε να το καταστήσουμε βιώσιμο παραλάβαμε ένα έργο κλινικά νεκρό. Σήμερα από το Λασίθι ξεκινά το πρώτο τμήμα του μεγάλου έργου με χρηματοδότηση από ταμείο ανάκαμψης υπάρχουν ακόμα δυο τμήματα στον που θα κατασκευαστούν με ΣΔΙΤ με σύμβαση παραχώρησης και οι διαγωνιστικές διαδικασίες είναι προχωρημένες».

Πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί ένα έργο πνοής ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας ένα έργο που σηματοδοτεί το λαμπρό μέλλον.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης. Τον συνόδευσαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνης της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.