Ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό. Όπως ανέφερε, η διάγνωση έγινε λίγο καιρό πριν από τον γάμο του γιου του. Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καράογλου περιέγραψε πώς βίωσε το πρόβλημα. Είπε χαρακτηριστικά πως η σύζυγός του παρατήρησε μια αλλαγή στη θηλή του και όταν του το επισήμανε εκείνος της απάντησε: «Με τα βυζιά μου θα ασχολούμαι;».

«Τυχαία και σε μια χαλαρή στιγμή όταν η γυναίκα μου με χάιδεψε στο στήθος είδε ότι η δεξιά θηλή είχε πάρει αντίστροφη πορεία, είναι προς τα μέσα, με ρώτησε “τι συμβαίνει;” και της απάντησα: “πού να ξέρω εγώ. Με τα βυζιά μου θα ασχολούμαι;”», είπε χαρακτηριστικά.

Παρ’ όλα αυτά και χάρη στην επιμονή της συζύγου του πήγε άμεσα για εξέταση και τελικά διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού.

Στις 23 Αυγούστου ήταν ο γάμος του γιου μου -είπε- και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για να μην επιβαρύνουμε τα παιδιά. «Στις 14 Σεπτεμβρίου χειρουργήθηκα και ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά» είπε ο κ. Καράογλου.

Πρόσθεσε ότι έχασε τη μητέρα του όταν ήταν 14 ετών από καρκίνο του μαστού.

«Σπάνια οι άνδρες εξετάζουν το στήθος. Εγώ ποτέ δεν είχα πάει σε γιατρό, ήμουν απολύτως υγιής, έχω μια φοβία με τους γιατρούς» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι το ποσοστό καρκίνου του μαστού σε άνδρες είναι 1%.