Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Δένδιας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και το Κίνημα Αλλαγής συγχαίρουν την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την ιστορική της πρωτιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, όπου σήμερα κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιό της για τα 20 χλμ βάδην.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο» αναφέρει από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!» προσθέτει.

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης» σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ» προσθέτει.

«Όσο σημαντικό είναι να κερδίζεις μέσα σε λίγα 24ωρα το δεύτερο χρυσό σε μια μεγάλη διοργάνωση άλλο τόσο σημαντικό είναι να αναδειχθεί ο μεγάλος αγώνας που έκανε αυτή η αθλήτρια για να φτάσει ως εδώ. Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα». Με τα θερμά αυτά λόγια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συγχαίρει την Αντιγόνη Nτρισμπιώτη που δείχνει, προσθέτει «τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση και πίστη για να πετύχει τους στόχους του».