Μάθημα πολικής αποφάσισε να δώσει στον Αλέξη Τσίπρα ο Θάνος Τζήμερος, αποκαλώντας μάλιστα τον πρωθυπουργό «βλακάκο» και «ηλίθιο».

Σε κείμενο που ανήρτησε στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι «κανένας δεν σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις καμία πολιτική καθ’ υπαγόρευσιν».

«Δώσε όποιον μισθό θες, όσες συντάξεις θες, και στους 35άρηδες αν θες, ηλίθιε. Αλλά κάν’ το με τα δικά σου τα λεφτά, ηλίθιε. Κανένας δεν σου δανείζει άλλα, για να τα μοιράζεις στους κομματικούς σου πελάτες», γράφει ο Τζήμερος και συνεχίζει «Αν δυσκολεύεσαι μία φορά να πεις στους ψηφοφόρους σου ή στους βουλευτές σου ότι δεν υπάρχουν λεφτά για όσα έταξες, και το κόλπο με τα νταούλια δεν πιάνει, αυτοί δυσκολεύονται δέκα να πουν στους δικούς τους ψηφοφόρους ότι πρέπει να πληρώνουν εσαεί τα ρουσφέτια σας, ηλίθιε».

Μάλιστα, όταν χρήστες του Facebook διαμαρτυρήθηκαν για τον επανειλημμένο χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως «ηλίθιο», ο Τζήμερος έσπευσε να απαντήσει με άλλη ανάρτηση.

«Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που διαμαρτύρεστε όταν τον αποκαλώ ηλίθιο. Η άλλη εκδοχή είναι να πρόκειται για απατεώνα ολκής, τόσο έξυπνο που σας έπεισε να του ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας για να σας ληστέψει, (και μαζί με σας, όλους μας). Την προτιμάτε; Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Εγώ πάντως προτιμώ όλα αυτά να τα κάνει από σκέτη ηλιθιότητα. Μπορεί να την επικαλεστεί ως ελαφρυντικό στο δικαστήριο…», έγραψε ο Τζήμερος.

Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου…