«Ενδοοικογενειακή» κόντρα ξέσπασε στο Twitter για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ του πρώην υπουργού και στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου και του νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Με ένα «τιτίβισμά» του ο κ. Αντώναρος απηύθυνε έκκληση για… ιδεολογική εκκαθάριση της κεντροδεξιάς παράταξης, σημειώνοντας ότι «Η κεντροδεξιά πρέπει να απαλλαγεί απο τα βαρίδια, τους σώγαμπρους και τα εμμονικά στοιχεία που τη γκρεμίζουν στό 15%. Τώρα. Όχι αύριο.»

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας του ότι «αγαπητέ φίλε Βαγγέλη ψυχραιμία…στο 15% μας πάει και η γκρίνια να ξέρεις…με σεβασμό!»


Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον ατελείωτο διάλογο που ξεκίνησε με το tweet του προνομιακού συνομιλητή του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αντώναρος δεν απάντησε ποτέ στον Άδωνι Γεωργιάδη. Αρκέστηκε κάποιες ώρες μετά με νέο tweet του να σημειώσει ότι «Επιφυλάσσω στον εαυτο μου το δικαίωμσ να αποφασίζω με ποιους συνομιλώ πολιτικά και με ποιους όχι. Έτσι απλά.»