Για την πορεία του κορονοϊού, την αύξηση των κρουσμάτων που αναμένεται λόγω Εορτών αλλά και για τη ζημιά στην αγορά μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τη Δευτέρα (3/1) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι εβδομάδες δοκιμασίας,» επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και πρόσθεσε «τα κρούσματα αναμένεται να αυξηθούν λόγω και της κινητικότητας κατά τη διάρκεια των Εορτών».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων «αν κρατήσει η κατάσταση αυτή για 15 ημέρες η ζημιά στην αγορά θα είναι μικρή αλλά αν κρατήσει περισσότερο θα είναι μεγάλη». «Ήδη την τελευταία εβδομάδα η αγορά υπέστη μια μικρή κάμψη» υπογράμμισε.

Καταστηματα

«Η χώρα μας κατάφερε να έχει ισορροπίες σε σχέση με άλλες χώρες»

«Ο μόνος τρόπος  για να τελειώσει η πανδημία είναι ο εμβολιασμός» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι «η χώρα μας κατάφερε να έχει ισορροπίες σε σχέση με άλλες χώρες».

«Μείναμε ανοιχτοί στην οικονομία, η πίεση στο σύστημα υγείας δεν φαίνεται να αυξάνεται» σημείωσε ο Υπουργός.

Αναφερόμενος στον Ηλία Μόσιαλο και στις αντιδράσεις της Εκκλησίας για την σατιρική του ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Ο Ηλίας Μόσιαλος έκανε  διπλό λάθος, ένα που το ανήρτησε και ένα που δεν ζήτησε συγγνώμη».