Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 θα δεχθεί τους νέους πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου, Matthew James Lodge, του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, Elisabeth Cardoso Jordao και του Βασιλείου της Σουηδίας, Johan Borgstam, οι οποίοι θα επιδώσουν τα διαπιστευτήριά τους.

Αργότερα, στις 13.00, θα δεχθεί στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τη 12χρονη μαθήτρια Arezu Kabuli, πρόσφυγα από το Αφγανιστάν, η οποία απέσπασε υποτροφία για το Διεθνές Σχολείο της Βοστόνης, όπως ανακοινώθηκε.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι διοικητικές διαδικασίες για να πάρει η Arezou τη σπουδαστική βίζα για τις ΗΠΑ, ωστόσο για να μην χάσει την επαφή της με το σχολείο, φοιτά στη Β’ Γυμνασίου του 6ο Γυμνασίου Μυτιλήνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το απόγευμα, τέλος, στις 19.00, η κ. Σακελλαροπούλου θα εγκαινιάσει την έκθεση «1920-2020. Κρίσεις-ΑντιΚρίσεις-ΣυγΚρίσεις. Μια διαδρομή 100 χρόνων με εναλλαγές ανάπτυξης και κρίσης – το παράδειγμα της γεωργίας», που διοργανώνει το Γεωργικό Μουσείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 100 ετών ιστορίας του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.