Στο άρθρο του Στέλιου Κούλογλου περί ισοπαλίας στη ΔΕΘ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως συμφωνεί με τον κ. Πολάκη.

Συμφωνώ με τον κ. Πολάκη για τα περί ισοπαλίας. Αυτό που είπε ο κ. Κούλογλου δεν είναι σωστό. Γιατί όταν βγαίνει και λέει «ισοπαλία« κάτι τέτοιο η κοινή γνώμη καταλαβαίνει ότι υπήρξε ένας νικητής και αυτός είναι ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούλογλου σε άρθρο γνώμης του στο site tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα» έκανε λόγο για πολιτική μονομαχία μεταξύ των δύο αρχηγών που δεν έβγαλε νικητή, με τον Παύλο Πολάκη να δίνει «φαρμακερή» απάντηση λέγοντάς του ότι «μάλλον χρειάζεται γυαλιά».

Αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη ΔΕΘ ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε: «Εγώ απολαμβάνω τον κ. Τσίπρα. Θα σας καταπλήξω».

Σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της οικονομίας στη ΔΕΘ, ο υπουργός Ανάπτυξης τον αποκάλεσε ψεύτη, λέγοντας μάλιστα απολαμβάνω τον κ. Τσίπρα και τόνισε ότι «είναι αδιόρθωτος και δεν μπορεί να αλλάξει». Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών τόνισε πως «φυσικά και δεν ζήτησε εκλογές».

«Νομίζει ότι πάσχει ο ελληνικός λαός από ένα ομαδικό αλτσχάιμερ. Γιατί λοιπόν όταν ζητούσε εκλογές το 2012-2014 ήταν καλός ο Τσίπρας και τώρα δεν θα γίνει Μητσοτάκης; Προηγείτο στις δημοσκοπήσεις, Τότε ήθελε να κερδίσει για να γίνει πρωθυπουργός. Τώρα, όμως, χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε.