«Πάμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επειδή δεν βγήκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λόγω της αγαστής σύμπνοιας Μιχαλολιάκου-Τσίπρα-Καμμένου», σημείωσε ο υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης σε σημερινές του δηλώσεις στον Real FM.

Όπως ανέφερε ακόμη, «νιώθω την ανάγκη, αφού δεν το έχει κάνει το κόμμα μου, η ΝΔ, δια στόματος άλλου, εγώ να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, γιατί του υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν κάναμε και κάναμε πράγματα που δεν του είχαμε πει».

«Πολλές φορές στην πολιτική τα “θέλω” πρέπει να αντικατασταθούν από τα “πρέπει”. Έτσι κάποιες αποφάσεις ήταν αναγκαίες, ματώσαν τον ελληνικό λαό, πετύχαμε όμως τέσσερα πράγματα. Μειώσαμε το έλλειμμα, ήρθε ρυθμός ανάπτυξης έστω και για φέτος 2,9%, έχουμε θετικό ισοζύγιο πληρωμών και άρχισε λίγο-λίγο – αν θέλετε- να μειώνεται η ανεργία. Και κυρίως πρωτογενές πλεόνασμα που βγήκε στις πλάτες των ανθρώπων. Αυτό δεν το λέω ούτε για άλλοθι, ούτε για δικαιολογία είναι όμως μία σταθερή βάση που θα μπορούσε κανείς να πατήσει πάνω, από δω και πέρα», συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης.