Την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους περιφερειακούς συμβούλους που βρίσκονται στην περιφέρεια από νωρίς το πρωί.

Στις 10:30 είχε προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Καραμανλή με τον αντιπεριφεριάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος βρίσκεται στην περιφέρεια από νωρίς το πρωί. Φωνάζοντας συνθήματα επευφημίας «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», ο πρώην πρωθυπουργός, συνεπής στο ραντεβού έφτασε στην περιφέρεια όπου δεν παρέλειψε να κάνει λογοπαίγνια με τους παρευρισκόμενους θεσσαλονικείς δημοσιογράφους και φωτογράφους που γνωρίζονται από παλιά.

«Άσπρισες», είπε ο κ. Καραμανλής σε έναν εκ των φωτογράφων, θέλοντας να επισημάνει πως πέρασαν τα χρόνια. Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ευγενικά θέλησε να απομακρύνει τους δημοσιογράφους προκειμένου να μπορέσει να μιλήσει με τον κ. Καραμανλή. «Παιδιά αφήστε μας να τα πούμε λίγο με τον πρόεδρο γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας, σύμφωνα με το karfitsa.gr.