Κάλαντα από την ΚΝΕ στο Δημήτρη Κουτσούμπα

«Το ΚΚΕ οργανώνεται αυτές τις μέρες μακριά από τα αλισβερίσια»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:00
31/12/2014
Κάλαντα από την ΚΝΕ στο Δημήτρη Κουτσούμπα
4
loading

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς είπε σήμερα στον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα το μουσικό συγκρότημα της ΚΝΕ. Ο κ. Κουτσούμπας,αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στο πολιτικό κλίμα των ημερών και επανέλαβε ότι το ΚΚΕ «οργανώνει την πάλη του, συζητά με το λαό».

«Καλή χρονιά, να είναι ευτυχισμένο το 2015 με νέες επιτυχίες σε όλους τους τομείς, της κοινωνικής, πολιτικής, προσωπικής δράσης και ζωής του καθένα και της καθεμιάς, με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και μέσα στην Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες για να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον λαό μας, για την πατρίδα μας.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε όλοι, γινόμαστε μάρτυρες κυριολεκτικά συναλλαγών, παζαριών, μετεγγραφών μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ, των διαφόρων κομμάτων της αστικής τάξης, του κατεστημένου, που θέλουν πάλι να καθίσουν στον σβέρκο του λαού, υπηρετώντας ίδιες πολιτικές της ΕΕ, του κεφαλαίου και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που έχει φέρει τον λαό μας και την χώρα μας στην οικονομική κρίση, που χαμηλώνει όλο και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, οδηγεί στην φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια, χιλιάδες, εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ «μακριά από όλα αυτά τα αλισβερίσια, οργανώνεται αυτές τις μέρες, οργανώνει την πάλη του, συζητά με τον λαό, έτσι ώστε ο λαός μας, βασισμένος στην πείρα του, να αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις, να δώσει την οργανωμένη απάντηση, να πει όχι στον φόβο, όχι στην μοιρολατρεία, όχι στις αυταπάτες, να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς, να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στις 25 Γενάρη, και στην Βουλή και στον λαό, για την Λαϊκή Συμμαχία, την οργάνωση του κινήματος, την συνολική ανατροπή».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar dimitris_london

  97 χρόνια μετά την ρωσική επανάσταση και μόνον το KKE προσκυνάει σήμερα τον μαρξισμό / λενινισμό ! Ας μου επιτρέψει , τουλάχιστον , να κάνω έναν μικρό αναγραμματισμο και να βάλλω στον πίνακα την λέξη ελληνισμό ( αντί λενινισμό ) , για τον οποίο , υποτίθεται , ότι '' κόπτοντε '' .

 2. avatar M.L Gore

  Περιέργεια απλή και όχι με διάθεση να προσβάλω ... Τα κάλαντα τους οι Κομμουνιστές και ως άθεοι δικαιωματικά βέβαια , τα τραγουδάνε στα Ρούσικα ;
  Εγώ τα παιδιά στις φωτογραφίες λυπάμαι πιο πολύ , που δεν είχαν στην ζωή τους την ευκαιρία να διαλέξουν . Είναι δυστυχώς , ''μεταβιβάζοντα τεμάχια'' της γνωστής κληρονομικότητας , που αποτελεί για εμένα έγκλημα κατά του ελεύθερου μυαλού .....

 3. avatar Dimitrios Krystallis

  Αυτοί έχουνε μείνει τόσοι λίγοι που αλληλοσυγχαίρονται.

 4. avatar arouris

  Οι Κνιτες στο φεστιβάλ τους είχαν απευθείας σύνδεση με τους εκπροσώπους της FARK ! δεν άνοιξε ρουθουνιού δεν ακούστηκε τίποτα. Κατά τα αλλά το δεξί χέρι του συστήματος είναι κάποιοι άλλοι …

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει