«Βλέπω σήμερα και θα δούμε και στις υπόλοιπες ψηφοφορίες να μη συγκεντρώνονται οι 180 βουλευτές. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Έχω την εντύπωση ότι η ΝΔ και γενικότερα η συγκυβέρνηση θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους να εξασφαλίσουν τους 180, αλλά το νούμερο αυτό δεν βγαίνει. Η χώρα πηγαίνει στα βράχια και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να ξεκολλήσουμε το καράβι από τα βράχια», τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς.

Μιλώντας στο Βήμα FM αναφέρθηκε και στην παρέμβαση Στουρνάρα, παρατηρώντας:

«Αυτό που έγινε με τον κ. Στουρνάρα έχω την εντύπωση ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την υπερδραματοποίηση που εκτοξεύει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος παρακαλάει ούτε λίγο ούτε πολύ να επιτεθούν στη χώρα του οι αγορές σε περίπτωση που δεν εκλεγεί και δεν είναι στα πράγματα. Το ίδιο δραματοποιεί και η κυρία Βούλτεψη και ο κ. Γιούνκερ και ο κ. Μοσκοβισί. Ακριβώς αυτό που υπάρχει λέμε, ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Το λέει και η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε και οι πάντες. Γνωρίζουν ότι αυτό το χρέος δεν είναι βιώσιμο. ΅

Δεν είναι δυνατόν να κρύβεις ένα πράγμα και να πηγαίνεις να λες ότι είναι βιώσιμο και κατακέφαλα να τρως κάθε φορά που το λες από ένα μνημόνιο κατακέφαλα. Η χώρα είναι στα βράχια. Σε Συμπληγάδες θα πάει, εάν εκλεγεί ξανά αυτή η κυβέρνηση, διότι όλοι γνωρίζουν ότι θα πάμε σε τρίτο μνημόνιο που είναι προ των πυλών και αυτό θα είναι η ταφόπλακα των Ελλήνων».