Συνάντηση με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως αναμένεται να έχει σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 12:00 το μεσημέρι.

Η τελευταία τους συνάντηση στο ίδιο γραφείο είχε γίνει στις 17 Ιανουαρίου με το μέλος της κυβέρνησης να ενημερώνει την αρχηγό του κράτους για το τότε άνοιγμα των σχολείων εν μέσω της πανδημίας και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ενώ της είχε παρουσιάσει και τις επερχόμενες αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση. Αντιστοίχως και η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα θα αφορά σημαντικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου της κ. Κεραμέως.

Στις 18:00 το απόγευμα, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, η κ. Σακελλαροπούλου θα δεχθεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, μαζί με αντιπροσωπεία της Επιτροπής αλλά και την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.