Τη δική του απάντηση σε δημοσίευμα που τον κατηγορεί ότι βρέθηκε προ ημερών σε γλέντι και διασκέδαζε χωρίς μάσκα έδωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Για το δημοσίευμα του@documentonews και όσους το αναπαράγουν…. Ανθρώπινη στιγμή, σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…».

Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που άφηνε αιχμές κατά του βουλευτή επισημαίνοντας ότι «μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της ΝΔ».

Η επίμαχη φωτογραφία

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κέλλας ήταν από τους πρώτους βουλευτές που είχαν νοσήσει από κορονοϊό τον Μάρτιο του 2020 (είχε πάρει εξιτήριο στις 31/3/2020), αλλά και από τους βουλευτές – γιατρούς που είχαν ζητήσει να ενταχθούν στο δυναμικό του ΕΣΥ κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, άνευ αμοιβής.