Απάντηση σε κυριακάτικο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο αν και προεκλογικά η Ρένα Δούρου αλυσοδέθηκε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, διαδήλωσε μαζί τους και τις στήριξε, τώρα αρνείται να τις προσλάβει προτιμώντας ιδιωτική εταιρία καθαρισμού, έδωσε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής.

Η κ. Δούρου σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών για λόγους αρχής, τονίζοντας ωστόσο ότι προεκλογικά δεν είχε τάξει κάτι και πως η ίδια και η παράταξή της βρίσκονται στον αντίποδα της λογικής του βολέματος ημετέρων.

«Θα ήταν λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες απολύθηκαν παράνομα», υπογράμμισε η κ. Δούρου. «Και ούτε βέβαια να χρησιμοποιούνται για ανομολόγητες, αλλά εν τέλει πολύ φανερές σκοπιμότητες», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Δούρου δήλωσε: «Δεν υπήρχε προεκλογικά ή μετεκλογικά καμία δέσμευση για προσλήψεις γενικά στην Περιφέρεια ή για προσλήψεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ειδικά. Κι αυτό γιατί η δική μας πολιτική βρίσκεται στον αντίποδα μίας πελατειακής αντίληψης».