Για το παρασκήνιο πίσω από τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μίλησε η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής άφησε εκ νέου αιχμές κατά της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, κάνοντας λόγο για παρασκηνιακές συνομιλίες με το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει της προεδρικής εκλογής.

«Το παραδέχθηκαν χθες που με διέγραψαν χωρίς καμία ουσιαστική αιτιολογία και χωρίς να απαντήσουν στα ερωτήματα που εδώ και μία εβδομάδα έχω θέσει ανοιχτά προς το κόμμα και τον πρόεδρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή. «Είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά» τόνισε και επανέλαβε την… ευχή της για «καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί» .

Παράλληλα επεσήμανε ότι το κόμμα έχει απομακρυνθεί από τις αρχικές του θέσεις, ξεκαθάρισε τις θέσεις της ενόψει της προεδρικής εκλογής, αλλά επιχείρησε να απαντήσει και στα σενάρια που τη φέρνουν προ των πυλών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παραμένω βουλευτής της Κοζάνης» σχολίασε η κ. Μακρή σε ερώτηση για το αν θα μετακομίσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «αυτά τα σενάρια που διακινούνται είναι απλά σενάρια και είναι δικά τους. Τα έλεγε ο Γεωργιάδης και τα διέρρεαν άνθρωποι μέσα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εγώ θα κάνω το καθήκον μου».

«Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα» σχολίασε για το ενδεχόμενο συνεργασίας της.