Παρά το ιδιαίτερα βαρύ καθημερινό πρόγραμμα που έχει ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, τον τελευταίο καιρό καταφέρνει να βρει τον χρόνο μέσα στις αλλεπάλληλες συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να συναντιέται και με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει μεταξύ άλλων από το γραφείο του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος και η βουλευτής Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα.

Αντικείμενο των εν λόγω συναντήσεων είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε εκλογική περιφέρεια και η αναζήτηση τρόπων επίλυσής τους. Ιδίως όταν πρόκειται για μεγάλα έργα, οι γνωρίζοντες δηλώνουν ότι ο κ. Δημητριάδης είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να τα «ξεκλειδώσει» και να προχωρήσουν, επικοινωνώντας με τους αρμόδιους κάθε φορά υπουργούς της κυβέρνησης. Άλλωστε ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει εξαρχής να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιφέρεια προκειμένου να προχωρούν τα σημαντικά projects χωρίς καθυστερήσεις που ενίοτε οφείλονται σε καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.