Στο… φουλ οι μηχανές για τον πρωθυπουργό… στην τελική ευθεία πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις κρίσιμες αποφάσεις για τις εθνικές εκλογές. Σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στην Πάτρα και αύριο το απόγευμα στην Αθήνα, στην κεντρική συγκέντρωση για να στηριχθούν οι υποψηφιότητες του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Καμίνη.

Παρά το γεγονός ότι η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο κ. Παπανδρέου το Σάββατο θα βρεθεί στην Κρήτη, για να συνομιλήσει με πολίτες και τοπικά στελέχη, ενώ την Κυριακή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τη σύζυγό του στη Νέα Ερυθραία.

Ο πρωθυπουργός θα δώσει, επίσης, δύο συνεντεύξεις σε εφημερίδες (στα «Νέα» και στο «Έθνος»), συνεντεύξεις σε ξένα δίκτυα – όπου θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανάλυσή του για το δίλημμα των εκλογών και οι διαβεβαιώσεις που θα δώσει για την οικονομική σταθερότητα της χώρας – ενώ η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι αύριο το μεσημέρι θα δώσει διαδικτυακή συνέντευξη μέσω social media. Ήδη, οι… ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό μέσω των ιστοσελίδων του στο Twitter και το Facebook.

Πυρετώδεις, πάντως, είναι και οι προετοιμασίες του πρωθυπουργικού επιτελείου και της Ιπποκράτους και για την αυριανή συγκέντρωση στο «Σπόρτινγκ». Ήδη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν βομβαρδιστεί με μηνύματα στα κινητά τους, έχουν σταλεί χιλιάδες e-mail, ενώ σε εγρήγορση βρίσκονται και οι δημοτικές οργανώσεις στο Λεκανοπέδιο, αφού στο ΠΑΣΟΚ και στο επιτελείο του κ. Παπανδρέου δίνουν μεγάλη σημασία στην τελευταία και μεγάλη συγκέντρωση πριν τις εκλογές της Κυριακής.