Δυο νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες εντάσσονται στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Θέσεις Αντιπεριφερειαρχών αναλαμβάνουν οι μέχρι πρότινος Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Ασλανίδης και Άγγελος Χαριστέας.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης αναλαμβάνει καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και ο Άγγελος Χαριστέας ως Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Από τα γκολ, στον Άρη και στην Περιφέρεια

Τον τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανέλαβε ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και απόλυτος ήρωας του Euro 2004 -ως μοναδικός σκόρερ του τελικού της διοργάνωσης- Άγγελος Χαριστέας.

Ο Χαριστέας μετά το τέλος της μακράς και πετυχημένης καριέρας του κυρίως στο εξωτερικό ασχολήθηκε εκτός από τον αγαπημένο του Άρη και με τα κοινά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής εξελέγη πανηγυρικά τρίτος κατά σειρά στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος εξασφάλισε την επανεκλογή του με 66% από την πρώτη Κυριακή των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο παρέμενε τεχνικός διευθυντής του Άρη, θέση από την οποία παραιτήθηκε, ενώ από τις 16 Νοεμβρίου, έχει αναλάβει χρέη Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης.